Tervetuloa tilamyymälään!

Paijan Tilateurastamon myymälässä Sinua odottaa ystävällinen palvelu yhdistettynä tuoreisiin lähilihatuotteisiin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat laadukkaat tuorelihatuotteet, kuten mehukkaat grillikyljet, maistuvat jauhelihat ja herkulliset fileepihvit! Meiltä löydät myös laajan kattauksen erilaisia palvituotteita. Paijan possun lisäksi myymälämme tarjoaa hevosen ja lähipihvikarjan lihaa. Tule, tutustu ja ihastu!

Tilamyymälä toimii toistaiseksi noutomyymälänä pe 8-18. Irtotiskiä ei siis ole, mutta kaikkia tuotteita on saatavilla hygieenisesti pakattuna ja noudot voidaan sovitella myös muihinkin ajankohtiin. Tilauksia voi laittaa esimerkiksi sähköpostilla, yhteydenottokaavakkeella, tekstiviestillä tai whatsappilla ja tilauksesta tulee kuittaus aina.

Nähdään siis etukäteistilausten noutojen merkeissä ja huolehditaan kaikkien teidän ja meidän terveydestä laadukkaasta lihasta tinkimättä.

Tällä hetkellä valikoimissa possu-, nauta-(Hongola Gårdin black angus) ja hevostuotteiden lisäksi grillimakkaraa, palvikassleria ja -kinkkua. Ribsit myymme kokonaisuudessaan K-Supermarket Marin kautta toistaiseksi. 

 

 

Paijan tilateurastamo
Saarikontie 141
31700 Urjala

Henna 041 449 8210
Juha 041 432 3888
Myymälä 050 573 9189