Tilamyymälä Urjalan sydämessä

Paijan Tilateurastamon myymälässä sinua odottaa ystävällinen palvelu yhdistettynä tuoreisiin lähilihatuotteisiin. Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat tuorelihatuotteet, kuten mehukkaat grillikyljet, tuoreet jauhelihat ja herkulliset fileepihvit. Meiltä löydät myös kattauksen erilaisia palvituotteita, jotka ovat täydellisiä makuelämyksiä vaativallekin lihansyöjälle. Paijan Pihattopossun lisäksi myymälästämme löytyy myös hevosen- ja lähipihvikarjan lihaa, joka on huolellisesti valittua ja paikallisesti tuotettua. Tarjoamme tuotteita myös lemmikeille. Lihatuotteet lemmikeille on tilattava aina ennakkoon sähköpostitse.

Kun haluat nauttia aidosta lähiruoasta, tule tutustumaan ja ihastumaan tarjontaamme.

Tilamyymälämme on avoinna joka toinen viikko, parillisen viikon perjantaisin klo 11-17. Tarjoamme tuoreita tuotteita ja iloista palvelua. Tilamyymälä palvelee osoitteessa Saarikontie 141, Urjala.

Etukäteen tilattuja tilauksia voi noutaa myös muina päivinä, pääsääntöisin to-pe. Etukäteistilaukset s-postitse osoitteeseen info@paijantilateurastamo.net.

Tule, tutustu ja lihastu!

Tilamyymälän tuotteet

Tilamyymälässämme tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia lihatuotteita, mukaan lukien maineikasta Pihattopossua, hevosenlihaa sekä paikallista, vastuullisesti tuotettua naudanlihaa.

Valikoimastamme löydät myös erityisesti lemmikeille suunniteltuja lihatuotteita, jotta myös karvaiset ystäväsi saavat nauttia ravitsevista herkuista. Katso ajan tasalla olevat hinnastot ja tuotetiedot tuotekohtaisesti ja tule tutustumaan & lihastumaan tilamyymälämme monipuoliseen tarjontaan!

Tästä tuotteisiin

Joint by joint

Paijan Tilamyymälässä sijaitsee Joint by Jointin Dry aging -raakakypsytyskaappi. Dry aging- raakakypsytys on lihan raakakypsentämistä kontrolloidussa ympäristössä. Kyseessä on vanha tapa raakakypsyttää lihaa. 

Raakakypsytys parantaa kahta lihan tärkeintä ominaisuutta: makua ja mureutta. Lihaa kypsytetään kaapissa vähintään 5-8 viikkoa, riippuen siitä mitä lihaa käytetään ja miten vahva maku lihaan tahdotaan. Dry age- kypsytyksen seurauksena lihaan muodostuu pähkinäisiä ja jopa juustoisia aromeja. 

Tällä hetkellä Joint by joint myy tuotteitaan vain suoraan ravintoloille!

Lue lisää täältä!