Hyvinvoivat possut, laadukas liha - 

perinteikkäästi moderni Paijan tila

Paijan tilan juuret ulottuvat aina 1950-luvulle saakka, jolloin tila aloitti toimintansa. Vuosikymmenten aikana olemme kehittäneet toimintaamme vankalla ammattitaidolla. Tällä hetkellä Paijan tila edustaa vastuullista ja nykyaikaista possutilaa, jossa possujen hyvinvointi on aina etusijalla.

1970-luvulla Juhan vanhempien astuessa tilan johtoon toiminnan painopiste siirtyi perunanviljelyyn ja siankasvatukseen. Käänteentekevä muutos tapahtui vuonna 1995, kun Paijan tilateurastamo aloitti toimintansa ja perunanviljely jätettiin historiaan. Siitä lähtien Paijan tila on keskittynyt pelkästään korkealaatuisen sianlihan tuottamiseen, panostaen laatuun ja eläinten hyvinvointiin kaikessa toiminnassaan.

Paijan tila on tänä päivänä tunnettu tinkimättömästä laadusta ja vastuullisista toimintatavoistaan, jotka takaavat, että jokainen suupala on huolella ja rakkaudella tuotettu.

Possujen hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Otamme possujen hyvinvoinnin huomioon monessa eri kohdassa.

Lue lisää Paijan Pihattopossusta

Paijan tilan hiilijalanjälki on reilusti alle suomalaisen keskiarvon, sillä isot osa-alueet ovat kunnossa.

Lue, mistä tämä johtuu ja miksi se on meille tärkeää

Paijan tilan historia ulottuu 1950-luvulle. Olemme kehittäneet toimintaamme jatkuvasti ylpeinä historiastamme.

Lue lisää Paijan tilan historiasta

Ammattitaitoinen henkilökunta

Henkilökuntamme koostuu vuosikymmenten ammattitaidosta ja suuresta sydämestä. Paijan Tilan työntekijät muodostavat yhden ison perheen!