Nyt on aika herkutella Paijan tapaan BBQ-ribseillä!
Aluksi ribsit pintamaustetaan BBQ-kuivamarinadilla eli maustetta hierotaan ribsien pintaan.
Tämän jälkeen ribsit laitetaan folioon ja uunivuokaan. 700 g ribsejä kypsyi neljässä tunnissa 150 asteessa. Uunin jälkeen ribseihin paistetaan rapea pinta ja sivellään BBQ-kastiketta.
Kylkeen sopii esimerkiksi coleslaw, johon tulee 300 g punakaalia ja porkkanaa eli 600 g yhteensä. Kiehauta 2,5 dl vettä, 0,25 dl intiaanisokeria ja 0,5 etikkaa. Kaada seos kaali-porkkanan päälle ja laita jääkaappiin maustumaan vähintään kolmeksi tunniksi. Tämän jälkeen ylimääräinen neste pois ja lisää 0,5 dl limemajoneesia ja 1 dl kreikkalaista jogurttia. Mausta sokerilla ja mustapippurilla.
Tämän jälkeen nauti!