Savustettu grillikylki

Savustettu grillikylki

Savustettu Paijan Pihattopossun grillikylki vie kielen mennessään! 

Mehukas grillikylki kypsyy hitaasti savustimessa noin neljä tuntia ja saa seurakseen omenaisen coleslaw'n punakaalista ja porkkanasta. Anna kypsyä hitaasti ja suihkuttele lihan pintaan välillä omenamehua. Tämä on helppoa slow-foodia.

Savustettu grillikylki:
700 g Pihattopossu grillikylki
Bbq-rub -maustepussi (esim. Pirkka)

Omenainen coleslaw:
Puolikas punakaali
4-5 porkkanaa
2 omenaa
Kermaviiliä 2 dl
Majoneesia 2 dl
Sitruunamehua
Valko- tai punaviinietikkaa
Sinappia
Suolaa
Sokeria

Ota liha huoneenlämpöön n. 30 min ennen savustamista ja hiero pintaan reilusti bbq-mausteseosta. Laita savustimen pohjalle leppähaketta ja annan savustua pitkään, noin neljä tuntia. Tarjoile coleslaw-salaatin kanssa.

Kommentit