Helppo jauhelihapiirakka valmistuu nopeasti. Tee pohja suosikkireseptisi mukaan tai käytä kaupan valmispohjaa nopeuttamaan valmistusta. Painele taikina piirakkavuokaan ja esipaista 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Täytteeksi tarvitset Paijan jauhelihaa, yhden sipulin ja paprikan, tomaattipyreettä, juustoraastetta, 3 kananmunaa, 2 dl ruokakermaa ja mausteita oman maun mukaan.
Ruskista jauheliha ja kuullota pannulla myös sipuli sekä paprika. Lisää mausteet, kuten suola, pippuri, yrtit ja tomaattipyree joukkoon.
Laita esipaistetun piirakkataikinan päälle juustoraastetta ja sen jälkeen pannulla paistetut täytteet. Tämän jälkeen sekoita kananmunat ja ruokakerma ja kaada piirakan päälle tasaisesti. Lisää vielä lopuksi piirakan päälle juustoraastetta ennen uuniin menoa.
Anna piirakan olla uunissa alimmalla tasolla noin 25 minuuttia. Voit koristella piirakan persiljalla tai basilikalla. Nauti!